Flytedrakt

Facebooktwitterlinkedininstagram

regatta-911Seiling i nordlige or arktiske farvann krever bekledning som gjør at man holder varmen både på dekk og om en skulle være uheldig og falle i vannet. I tillegg må bekledningen være fleksibel nok til at arbeidet ombord kan utføres på en behagelig mate.Regatta Active 911 er Regattas toppmodell innen flytedrakter. Den har svært god passform med innvendige avtagbare seler og belte med klikkspenne. Lange glidelåser og kiler på beina gjør at drakten er let å få på og ta av. Drakten har Cordura forsterkninger på slitasjeflatene, vindtett og vannavvisende ytterstoff og tapede sømmer. Mansjetter i neopren, glidelås for lufting under ermene og refleks på justerbar hette, ermer og skuldre. Praktiske lommer med fleece. Godkjent ihht ISO 12402-5/6 50N og EN 15027-1:2002 klausul 4.11, Class D -Thermal Protection

Facebooktwitterlinkedin
Facebooktwitterlinkedininstagram

Leave a Reply