Mannskapet

Facebooktwitterlinkedininstagram

I løpet av sommeren 2017 seilte vi S / Y Romar fra Oslo til Illulisat på Vest-Grønland. Romar forlot Oslo 1. mai og returnerte til Bergen i midten av september. Romar er en 12 år gammel fransk-bygd seilbåt av merke Harmony 38 .  En fantastisk reise. Disse var var med som mannskap:

Marius Torrissen. Kan kom ombord I Torshavn på Færøyene og dro hjem igjen da vi kom til Reykjavik på Island. Han kom ombord igjen i Nuuk på Grønland og var med opp til Illulisat og tilbake til Nuuk. Marius er en dyktig fotograf og drone-flyver.  Bilder fra turen og ellers fra hans friluftsliv finner dere på Instagram. Marius er min yngste sønn og ble født i 1984.
Skipper Ole Torrissen. Han var ombord hele tiden. Hans rolle som skipper ble konstant utfordret av Hans sønner og skipshunden Mira. Han var 67 år. Han har også ført reisebeskrivelser i pennen.
Tobias K. Torrissen kom ombord I Torshavn på Færøyene på tilbaketuren og gikk på land i Stornoway på Hebridene. Han er far til mine to barnebarn. Han har også full kontroll på det som går på IT. Tobias ble født i 1974.
Skipshunden Mira (Speldammens V Mira). Hun var ombord hele strekningen.  Mira var 5 år.

 

Facebooktwitterlinkedin
Facebooktwitterlinkedininstagram