Jolle

Facebooktwitterlinkedininstagram

mercury-6hp-fourstrokeWest Safe 290  En solid og god oppblåsbar jolle er obligatorisk sikkerhetsutstyr på  lengre seilturer og ekspedisjoner. Jolla må være lett nok til å kunne > håndteres av en mann og solid nok til å tåle å dras opp på strender.  Vårt valg falt på en West Safe 290 fra West System (2,9 m lang, 1,52 m  bred, 46 kg og sertifisert for 4 personer). WEST Safe er en solid,  trygg og meget god gummijolle. Den har tre separate luftkammer og  flyter selv om det skulle gå hull på ett. Jolla er som bildene viser  produsert i rød PVC. Det er heller ingen ulempe at prisen er relativt  rimelig. En firtakts Mercury påhengsmotor på 4.5 kw (HK) skal stå for  framdriften. Motoren har integrert bensintank, men har også ekstern tank for lengre rekkevidde. Motoren veier i overkant av 25 kg. Mercury  firtakts påhengsmotorer er kjent for lavt drivstofforbruk, god  driftssikkerhet og lette å starte.

Jolla er kjøpt hos West System, mens motoren er kjøpt privat (Mercury 4,5 kw)

Facebooktwitterlinkedin
Facebooktwitterlinkedininstagram

Leave a Reply