10-12 mars 2017

Facebooktwitterlinkedininstagram

Ikke akkurat vår i luften, men skal jeg greie å holde 1 mai som avreisedato fra Bergen så må det fortgang I utrusting av Romar. Kom over fra Maurset på fredag formiddag. Hentet 3 sth 100 AH LiFePO4 batterier hos Makspower i Sandvika før jeg dro ut på Lindøya.

Fikk demontert de gable blybatteriene og levert disse til gjenvinning. Må bygge om batterikassen slik at den passer for de nye batteriene. Det blir en utfordring med høyden. De nye LiFePO4 batteriene er litt høyere enn de gable blybatteriene.

I løpet av helgen fikk jeg også montert ekkolodd (Raymarine CP100 med CP120 bronsesvinger) AIS (Raymarine AIS650) og VHF (Raymarine Ray60).

Romar skal sjøsettes helgen etter påske (22-23 april). Før det må skroget polleres og det må påføres bunnstoff. Går løs på disse oppgavene like etter påske.

Facebooktwitterlinkedin
Facebooktwitterlinkedininstagram

Leave a Reply